Foto tjenester/Booking

Pixxip samarbeider med frittstående boligfotografer slik at de kan tilby et bredt tilbud av fototjenester til eiendomsmeglere. Pixxip skiller seg fra andre etablerte fotobyrå ettersom fotograf  har eierskap og ansvar for leveransen til meglerne som positivt påvirker kvaliteten. Grunderne av Pixxip har lang erfaring fra eiendomsmarkedet og har arbeidet med dette siden 2000 (C360 og Zentuvo)

Booking
Vårt tilpassede booking løsning gir deg tilgang til din egen fotograf, slik at du kan bestille tjenester og tid direkte i fotografens kalender, få tilgang til tidligere oppdrag osv. Når du bestiller fotograf, mottar kunden, fotografen og megleren bestillingen i sin kalender og ordrebekreftelse via mail.

Priser og produkt
Pris og produkt er avtalt med fotografen og Pixxip. Fotografen blir en direkte leverandør til megler- og meglerforetaket – Pixxip sikrer at implementeringen er i tråd med forventningene og sender ut faktura på vegne av fotografen..

Kvalitet og levering
Fotografen er ansvarlig for kvalitet, levering og kundeforholdet. Fotografen aksepterer alle bilder før de blir levert til megler fra desk. Vi tror at fotografen som har vært i boligen har de beste forutsetningene for å sjekke bilder og muligens korrigere dem.

Redigerte bilder og plantegninger leveres sømløst gjennom systemintegrasjoner.

Hvorfor in-house fotograf
Boligens presentasjon er avgjørende for et godt salg, så valg av fotograf er også avgjørende – Pixxip fotografer er uavhengige og betraktes som markedets mer erfarne eiendomsfotografer.

Hva gjør pixxip?
Står for bestillingssystemer, redigering av bilder og video, tegning av plantegninger, fakturering og support.

Tilbake